السمك الصياديه:
...المقادير:
-سمك منظف ومقطع
أجزاء بالعرض(أستخدمت القاروص)
-بصله متوسطه
- ربع ك عصير طماطم(أكلتي لفردين فقط)
-ليمونه-ملح وكمون وشطه
..الطريقه:
-تحمر البصله فالزيت حتي تتحول للون
البني(مش تتحرق يعنيلأن في ناس بتحرقها
فعلا وده طبعا غلط)-ترفع البصله من الزيت وتوضع في الخلاط
ويضاف لها كوب ماء وتضرب-تصب مره أخري في أناء التحمير ويضاف
لها عصير الطماطم وعصير ليمونه وملح
وكمون وشطه خفيفه-تترك تغلي علي النار وعندما
يثقل قوامها يضاف السمك ويترك لينضج .
...المقادير:
-سمك منظف ومقطع
أجزاء بالعرض(أستخدمت القاروص)
-بصله متوسطه
- ربع ك عصير طماطم(أكلتي لفردين فقط)
-ليمونه-ملح وكمون وشطه
..الطريقه:
-تحمر البصله فالزيت حتي تتحول للون
البني(مش تتحرق يعنيلأن في ناس بتحرقها
فعلا وده طبعا غلط)-ترفع البصله من الزيت وتوضع في الخلاط
ويضاف لها كوب ماء وتضرب-تصب مره أخري في أناء التحمير ويضاف
لها عصير الطماطم وعصير ليمونه وملح
وكمون وشطه خفيفه-تترك تغلي علي النار وعندما
يثقل قوامها يضاف السمك ويترك لينضج .
0 التعليقات:
إرسال تعليق