Ads 468x60px

السمك بالزيت والليمون

**السمك بالزيت والليمون


المقادير:

-سمك منظف ومشقوق شق صغير من البطن
(أنا أستخدمت الدنيس)
-تتبيله الثوم واللي هستخدم منها
فكذا وصفه وهي عباره عن
(ثوم مدقوق+شطه ناشفه
حراقه+كمون+ملح+عصير ليمونه)
-ربع ك زيت+ م ص ملح + عصير
3 ليمونه"ممكن أكتر لو تحبي"
-نص م ص كركم

..الطريقه:

-تعمل شقوق في السمكه من الخارج ..
وتتبل السمكه من الداخل وفي الشقوق بتتبيله
الثوم ثم تدهن بالكركم من الخارج
-يرص السمك في صينيه ثم يضاف له ملعقتين
من خليط الليمون والزيت ويدخل الفرن
علي نار عاليه نوعا وبعد أن يتشربها
السمك يضاف له كميه أخري من العصير وهكذا
..ثم يحمر فالشوايه ويقدم مع أرز صياديه
أو أرز أصفر..












0 التعليقات:

إرسال تعليق